't Winterhuys
optimaliseert met focus op structuur & identiteit voor uw onderneming
Vraag & Aanbod
Informatiebeheer (ICT)
Vraag
"Ik probeer mijn mails te beheren vanop mijn desktop, laptop, tablet en/of smartphone en zie door het bos de bomen niet meer, mijn mails staan ergens en nergens."
Aanbod
"Met meerdere toestellen wordt u verplicht uw mailserver in the cloud te lanceren en dit om synchronisatie op al uw toestellen mogelijk te maken. Een mailserver in the cloud zorgt er ook voor dat u een Out of Office autoreply kan instellen tijdens uw afwezigheid."
Vraag
"Wij gebruiken momenteel een telenet / skynet / hotmail / live of gmail mailadres, dat oogt niet echt professioneel."
Aanbod
"Wij zorgen voor uw professioneel mailadres. U kan de adressen zelf kiezen bijv. uwnaam@uwbedrijf.be of info@uwbedrijf.be, ..."
Vraag
"Ik overweeg iemand in dienst te nemen, maar misschien is er wel verbetering mogelijk in mijn manier van werken, waardoor ik tijd win en het aanwerven van personeel nog even kan uitstellen."
Aanbod
"Door structuur te brengen in je organisatie krijg je een beter overzicht en win je inderdaad tijd, tijd die je dan nuttig kan besteden aan belangrijker zaken."
Ontwerp
Vraag
"Mijn website is ouder dan 3 jaar en kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Er staat zelfs nog informatie op die niet meer correct is.
"Ik had graag mijn website een eigen stijl gegeven, conform de stijl van mijn naamkaartjes."
"Bij de opstart van mijn zaak heb ik niet gedacht aan een logo, maar ik besef dat het wel professioneel zou ogen. Kan mijn logo op alle bedrijfsdocumenten komen?"
Aanbod
"Een herontwerp of totale vernieuwing van uw website is uiteraard mogelijk. Het ideale moment zelfs om je totale huisstijl aan te pakken en je zaak een identiteit te geven."
Vraag
"Op regelmatig tijdstip zou ik mijn klanten willen informeren over specifiek, hen aanbelangende onderwerpen."
Aanbod
"Dat kan perfect. Er wordt een ontwerp van uw mailing gemaakt met integratie van uw logo, QR-code, huisstijl, foto's, ... Er worden afspraken gemaakt wie voor de verzending zorgt; doet u dat zelf, of nemen wij dit voor onze rekening, de aanlevering van de specifieke teksten, de frequentie, ... alles in nauwe samenspraak met u."
Vraag
"Mijn website is ooit ontworpen voor pc's, maar past zich niet automatisch aan voor weergave op smartphone en/of tablet."
Aanbod
 "Goed opgemerkt, niet iedereen is zich hiervan bewust. Wij zorgen dat uw website ook perfect weergegeven wordt op een kleiner beeldscherm - Responsive webdesign."
Vraag
"Het gebeurt dat klanten mij meermaals dezelfde vraag stellen, kan ik de antwoorden op één of andere manier centraliseren?"
Aanbod
"Al gedacht aan een rubriek zoals deze op je website te zetten, een formule met vraag en antwoord waarin u veel voorkomende vragen en hun passende antwoorden kan publiceren? Dat kan en wij zorgen er tevens voor dat u zelf vragen en antwoorden kan aanpassen, zonder onze tussenkomst. Doch als u graag het onderhouden van uw website overlaat aan ons, dan bespreken we hiervoor uiteraard graag een regeling."
Fotografie
Vraag
"Ik zou graag van mijn nieuw gerealiseerde projecten foto's laten maken, waarmee mijn website, brochures, ... frequenter opgefrist kunnen worden."
"
Aanbod
"Er kan in samenspraak met u een reeks foto's gemaakt worden, dewelke wij voor u in een fotogalerij kunnen bewaren. Uw nieuwe realisaties kunnen makkelijk verzameld worden in een brochure/presentatiemap/fotoalbum, om bijv. op kantoor ter inzage te leggen."
't Winterhuys bv
Beerlegemsebaan 46, B-9630 Zwalm
BTW BE 0547.785.922   RPR Gent, Afd. Oudenaarde

Contacteer ons :
+32 (0)496 87 54 37
© 't Winterhuys 2014-2024
Gerealiseerd door 't Winterhuys
Back to Top